Kategorie
Podcast

Warka #38. Smoked Ale | Część 4 | Fermentacja

Pokazuję jak przebiegała fermentacja tego piwa. Najśmieszniejsze jest to, że podczas montażu dostrzegam rzeczy, których nie widziałem, gdy mówiłem. Tym razem wzrost temperatury od 13 do 23! Coś musiało się po drodze stać. Coś nie zadziałało. O 10 stopni nie mogła wzrosnąć temperatura. Ale mniejsza o to. Stare dzieje. Zapraszam do oglądania, suchania, czytania.

Zobacz Warka #38. Smoked Ale | Część 3 | Filtracja, gotowanie, chmielenie.

Pobierz MP3.

Zobacz Warka #38. Smoked Ale | Część 5 | Butelkowanie

Zobacz zbiorczy wpis o tym piwie.

2 odpowiedzi na “Warka #38. Smoked Ale | Część 4 | Fermentacja”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *